Luonnon­kivi asian­tuntijalta Säkylän seudulla

Helppo­hoitoinen ja näyttävä piha saadaan kivetyksellä. Luonnonkivi soveltuu esimerkiksi pihateiden ja viheralueiden varsien kiveämiseen. Luonnon­kivillä saadaan viimeisteltyä katseen­vangitsijat pihalla sekä erilaiset reunukset ja penkereet. Lumen sulaminen nopeutuu kivetetyillä pihoilla ja kura-aika jää lähes kokonaan pois.

Tilaa luonnon­kivet Säkylän seudulla paikalliselta alan asiantuntijalta, jonka toimitus­varmuus on ehdotonta huippuluokkaa. Meidän luonnonkivet ovat laadukkaita ja monipuolisesta tarjoamasta löydät tuotteet myös haastaviin kohteisiin. Tarvitsitpa luonnonkiveä sitten piha-alueiden kiveämisiin tai puutarhan nätteihin yksityis­kohtiin, saat tilattua meiltä niin pienemmät kuin isommatkin erät ekologista luonnonkiveä. 

Voit tilata meiltä myös mukulakivet, jos haluat päästä tekemään kivoja ja näyttäviä yksityis­kohtia puutarhaasi tai piha-alueellesi. 

Olemme toteuttaneet monia julkisen puolen ja yritysten kohteita. Asiantuntemuksemme ja laajan valikoimamme avulla voimme toimittaa ratkaisut myös haastaviin erikoiskohteisiin.

Asiakas­lähtöinen ja joustava palvelumme takaa sen, että meiltä saat luonnon­kivet juuri silloin kuin tarvitset. 

Ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous luonnon­kivistä!

Luonnonkivistä

  • Pengerkivet
  • Pihakivet
  • Puutarha­kivet
  • Koristekivet esim. sokkelin ympärille
  • Katsekivi eli suuri yksittäinen kivi viher­alueelle
  • Singelikivi
  • Pengerkivi

Pihan kalteville alueille helpottamaan viheralueiden hoitotyötä. Rinnetontin siisti ilme saadaan aikaiseksi helppo­hoitoisesta kivimateriaalista.

Pihakivet
Ajoteille ja pihoille tarvittava kivilaji kun halutaan mukulakivi­mäinen vaikutelma.

Puutarhakivi
Käytetään reunuksissa ja erilaisissa rajauksissa mm. kukkapenkit, käytävät ym.

Koristekivi
Koristekiviä käytetään ryhmissä, joissa on erilaisia kivikokoja ja värejä mm. rakennusten ympärille.

Katsekivi
Meillä on loistava valikoima huomattavan suuria koristekiviä, jotka toimivat katseen­vangitsijana ja pihan viimeistelijänä. Tuomme kiven paikoilleen nostettuna.

Singelikivi
Singelikiveä käytetään yleisimmin sokkelin ympärillä.

Tarvittaessa täydellinen asennus­palvelu alan ammatti­laiselta. Kaksi eri sävyä punainen ja harmaa paikalle asti toimitettuna.

Luonnonkivet Luonnonkivi